Haveli

Kinnarinkatu 1, 04430 Järvenpää -

MAANANTAI

LUNCH BUFFET KLO:- 10:30 - 14:30

Tuore kasviksista tehty tuore pyörykät, kevyesti maustessa käsitelty pannulla, ja kokattu kookoskermakastikkeessa.

Yrttien,mausteiden,oliiviöljyn ja tuoreen jogurtista valmistettu ssa marinointi sekoituksessa marinoitu ja tandoori uunissa grilattu kananrintafilee palat täytelaisessa kermaisessa tomatti voi kastikeessa.

Perinteinen Goan tavan tehty Kana Vindaloo.Pehmeästi Kashmirilainen chili ja paahdetut mausteiden kanssa aromalla valmistettu vindallo kastikkeessa käsitelty kanan rintafileepalat.

porsaanfile palat marinoitu perinteisen mausteiden ja yrttien,sekoituksessa, sen jälkeen käsitelty maisijauhossa ja friteerattu. pannulla sekoitettu paprika, sipuli, valkosipuli, inkiväri, soya ja chili kastikkeessa.

Perinteinen katkarapu Curry ( mini katkarapu ) Goalaisen tavan. Pehmeästi aromalla mausteiden kanssa keitetty mini katkarapu curry.

wokki paistettu Kasvis nuudeli kaali, porkkana soija ja mausteiden kanssa


LISUKKEET

Basmati riisi, valkosipuliperunat, keitetyt kasvikset, Naan leipä

Basmati rice, garlic potatoes, boiled vegetables, Naan bread


Lounas buffet kuulu runsas salaattipöytä sekä kahvi tai tee.

Lunch buffet includes salad buffet and coffee or tea.


TIISTAI

LUNCH BUFFET KLO:- 10:30 - 14:30

Perunaa, kukkakaalia, parsakaalia ja porkana paistettuna pannussa kuminan, valkosipulin, inkiväärin, sipulin kanssa ja käsitelty masalakastikkeessa.

Yrttien,mausteiden,oliiviöljyn ja tuoreen kermaisessa jogurtista valmistettussa marinointi sekoituksessa marinoitu ja tandoori uunissa grilattu pehmeät kananrintafilee palat, huolellisesti käsitelty panulla voi ja valkosipulilla aromien kera.

Yrttien,mausteiden,oliiviöljyn ja tuoreen jogurtista valmistettu ssa marinointi sekoituksessa marinoitu ja tandoori uunissa grilattu kananrintafilee palat täytelaisessa kermaisessa tomatti voi kastikeessa.

Perinteinen Goan tavan tehty Minikatkaravut Vindaloo. Pehmeästi Kashmirilainen chili ja paahdetut mausteiden kanssa aromalla valmistettu vindallo kastikkeessa käsitelty Minikatkaravut.

Taipei-tyylin tehty honey sesame pork. porsaan fileepalat friteeratut ja voi hunaja ja sesamissa huollelisesti käsytelty panulla.

wokki paistettu Kana nuudeli kaali, porkkana soija ja mausteiden kanssa


LISUKKEET

Basmati riisi, valkosipuliperunat, keitetyt kasvikset, Naan leipä

Basmati rice, garlic potatoes, boiled vegetables, Naan bread


Lounas buffet kuulu runsas salaattipöytä sekä kahvi tai tee.

Lunch buffet includes salad buffet and coffee or tea.


Keskiviikko

LUNCH BUFFET KLO:- 10:30 - 14:30

Perunaa Tofua ja kukkakaalia paistettuna pannussa kuminan, valkosipulin, inkiväärin, sipulin kanssa ja käsitelty masalakastikkeessa. Tarjoillaan basmatiriisin ja Naan-leivän kera ( vaihtoehtona myös vegaani naanleipä )

Pehmeästi keitetyt kanan rintafile palat,valmistettu aromalla laadukas kermaisessa cashew korma kastikkeessa.Tarjoillaan basmati riisi ja naan leivän kanssa.

Yrttien,mausteiden,oliiviöljyn ja tuoreen kurkumman kanssa kermaisessa jogurtista valmistettussa marinointi sekoituksessa marinoitu ja tandoori uunissa grilattu pehmeät kananrintafilee palat, huolellisesti käsitelty panulla inkiväri,valkosipuli ja kurkumman aromien kera tikka masala kastikeessa.

Perinteinen Goan tavan tehty Lammas Vindaloo.Pehmeästi Kashmirilainen chili ja paahdetut mausteiden kanssa aromalla valmistettu vindallo kastikkeessa käsitelty lampaan fileepalat. Tarjoillaan basmatiriisin ja Naan-leivän kera

Taipei-tyylin tehty honey sesame pork. porsaan fileepalat friteeratut ja voi hunaja ja sesamissa huollelisesti käsytelty panulla.

wokki paistettu kana,Katkarapu ja kasvis nuudeli kaali, porkkana soija ja mausteiden kanssa


LISUKKEET

Basmati riisi, valkosipuliperunat, keitetyt kasvikset, Naan leipä

Basmati rice, garlic potatoes, boiled vegetables, Naan bread


Lounas buffet kuulu runsas salaattipöytä sekä kahvi tai tee.

Lunch buffet includes salad buffet and coffee or tea.


TORSTAI

LUNCH BUFFET KLO:- 10:30 - 14:30

Tuore kasviksista tehty tuore pyörykät, kevyesti maustessa käsitelty pannulla, ja kokattu kookoskermakastikkeessa.

Yrttien,mausteiden,oliiviöljyn ja tuoreen jogurtista valmistettu ssa marinointi sekoituksessa marinoitu ja tandoori uunissa grilattu kananrintafilee palat täytelaisessa kermaisessa tomatti voi kastikeessa.

Pehmeästi keitetyt kanan rintafile palat kevyesti maustettuina ja tuoren valkosipuli,inkivärissa paistettuina täyteläisessä valkosipuli masala kastikkeessa

porsaanfile palat marinoitu perinteisen mausteiden ja yrttien,sekoituksessa, sen jälkeen käsitelty maisijauhossa ja friteerattu. pannulla sekoitettu paprika, sipuli, valkosipuli, inkiväri, soya ja chili kastikkeessa.

Perinteinen katkarapu Curry ( mini katkarapu ) Goalaisen tavan. Pehmeästi aromalla mausteiden kanssa keitetty mini katkarapu curry.

wokki paistettu Kasvis nuudeli kaali, porkkana soija ja mausteiden kanssa


LISUKKEET

Basmati riisi, valkosipuliperunat, keitetyt kasvikset, Naan leipä

Basmati rice, garlic potatoes, boiled vegetables, Naan bread


Lounas buffet kuulu runsas salaattipöytä sekä kahvi tai tee.

Lunch buffet includes salad buffet and coffee or tea.


PERJANTAI

LUNCH BUFFET KLO:- 10:30 - 14:30

Perunaa, kukkakaalia, parsakaalia ja porkana paistettuna pannussa kuminan, valkosipulin, inkiväärin, sipulin kanssa ja käsitelty masalakastikkeessa.

Yrttien,mausteiden,oliiviöljyn ja tuoreen kermaisessa jogurtista valmistettussa marinointi sekoituksessa marinoitu ja tandoori uunissa grilattu pehmeät kananrintafilee palat, huolellisesti käsitelty panulla voi ja valkosipulilla aromien kera.

Yrttien,mausteiden,oliiviöljyn ja tuoreen jogurtista valmistettu ssa marinointi sekoituksessa marinoitu ja tandoori uunissa grilattu kananrintafilee palat täytelaisessa kermaisessa tomatti voi kastikeessa.

Perinteinen Goan tavan tehty Minikatkaravut Vindaloo. Pehmeästi Kashmirilainen chili ja paahdetut mausteiden kanssa aromalla valmistettu vindallo kastikkeessa käsitelty Minikatkaravut.

Taipei-tyylin tehty honey sesame pork. porsaan fileepalat friteeratut ja voi hunaja ja sesamissa huollelisesti käsytelty panulla. Taipei-style honey sesame pork. deep-fried pieces of pork fillet treated in pan with butter, honey and sesame.

wokki paistettu Kana nuudeli kaali, porkkana soija ja mausteiden kanssa


LISUKKEET

Basmati riisi, valkosipuliperunat, keitetyt kasvikset, Naan leipä

Basmati rice, garlic potatoes, boiled vegetables, Naan bread


Lounas buffet kuulu runsas salaattipöytä sekä kahvi tai tee.

Lunch buffet includes salad buffet and coffee or tea.


KEITOT

ALKURUOAT

KASVISRUOAT

HAVELI SPECIAL SIZZLERS

KANARUOAT

LAMB

KALA JA ÄYRIÄISET

RISOTTO

LASTEN MENU

HAVELI ORIENTAL MENU

JÄLKIRUOKA

Garnish

You will receive an email containing a link allowing you to reset your password to a new preferred one.