Indie

Postikuja 2, 00100 Helsinki -

Maanantain Lounasbuffet – 13,70 €

10:30 - 14:30

Kana-momo (nyytit), tarjoillaan kastikkeen kanssa.

Herkät kalapalat marinoituna maustetussa kikhernejauhoseoksessa ja rapeaksi friteerattuna. Tarjoillaan minttu- ja tamarindikastikkeen kanssa.

Pehmeät paneer-kuutiot ja vihreät herneet haudutettuna täyteläisessä tomaatti-sipulikastikkeessa valkosipulin, inkiväärin ja miedosti maustettujen mausteiden kanssa. Tarjoillaan aromaattisen basmatiriisin ja vastaleivotun naan-leivän kanssa.

Keltaisia linssejä haudutettuna tomaatin, chilin, sipulin, valkosipulin ja inkiväärin kanssa, viimeistelty tuoreella korianterilla.

Paistettua tofua, kukkakaalia, perunaa ja sipulia inkivääri-valkosipuli-masalakastikkeessa.

Lampaanjauhelihapyöryköitäsipuli-, inkivääri- jamasalakastikkeessa

Mureat kananpalat haudutetaan hitaasti perinteisessä masalassa, joka on valmistettu sipulista, kypsistä tomaateista, tuoreesta inkivääristä, valkosipulista ja aromaattisista intialaisista mausteista. Kastike on runsas ja täynnä makua – täydellinen yhdistelmä aitoa intialaista kotiruokaa. Tarjoillaan tuoksuvan basmatiriisin ja lämpimän, voilla sivellyn naan-leivän kanssa.

Tandoor-grillattua kanaa tomaatti-voi-hunaja-kookos-kermakastikkeessa.

Raikas mango-jogurttijuoma.



Tiistain Lounasbuffet – 13,70 €

10:30 - 14:30

Yrteillä ja jogurtilla marinoitu tandoor-grillattu kananfilee täyteläisessä tomaatti-inkivääri-sipuli-chili-masalakastikkeessa.

Tandoorigrillattua kanaa mango-tomaatti-sipuli-curry-kermakastikkeessa.

Keltaisia linssejä haudutettuna tomaatin, chilin, sipulin, valkosipulin ja inkiväärin kanssa, viimeistelty tuoreella korianterilla.

Tofua ja kikherneitä tomaatti-sipuli-masalakastikkeessa.

Paneer- ja kasviskoftaa täyteläisessä tomaatti-voi-kermakastikkeessa (sis. pähkinöitä).

Juustokuminaa sisältävät perunat yrttien kanssa paistettuna.

Keltaisia linssejä haudutettuna tomaatin, chilin, sipulin, valkosipulin ja inkiväärin kanssa, viimeistelty tuoreella korianterilla.

Raikas mango-jogurttijuoma.



Keskiviikon Lounasbuffet – 13,70 €

10:30 - 14:30

Kana-momo (nyytit), tarjoillaan kastikkeen kanssa.

Paistettua kalaa samettisessa pinaatti-curry-kermakastikkeessa.

Tandoorissa grillattua kanaa, yrtti- ja jogurttimarinadissa, tarjoillaan samettisessa tomaatti-voi-hunaja-kookos-kermakastikkeessa.

Haudutettua lammasta tulisessa vindaloo-kastikkeessa.

Tofua samettisessa curry-kookos-kermakastikkeessa.

Keitettyjä perunoita ja soijapaloja tulisessa soija-sipuli-valkosipuli-inkivääri-tomaatti-chilikastikkeessa.

Keltaisia linssejä haudutettuna tomaatin, chilin, sipulin, valkosipulin ja inkiväärin kanssa, viimeistelty tuoreella korianterilla.

Raikas mango-jogurttijuoma.



Torstain Lounasbuffet – 13,70 €

10:30 - 14:30

Kana-momo (nyytit), tarjoillaan kastikkeen kanssa.

Haudutettua kanaa jogurtti-valkosipuli-tomaatti-currykastikkeessa.

Lampaanlihapullia, maustettu kumina- ja korianterilla, haudutettu mausteisessa tomaatti-inkivääri-valkosipuli-chili-soijakastikkeessa.

Tandoorigrillattua kanaa mango-tomaatti-sipuli-curry-kermakastikkeessa.

Tofua inkivääri-valkosipuli-tomaatti-chili-pinaattikastikkeessa.

Keltaisia linssejä haudutettuna tomaatin, chilin, sipulin, valkosipulin ja inkiväärin kanssa, viimeistelty tuoreella korianterilla.

Vihanneksia ja kookosta curry-kermakastikkeessa.

Raikas mango-jogurttijuoma.



Perjantain Lounasbuffet – 13,70 €

10:30 - 14:30

Kana-momo (nyytit), tarjoillaan kastikkeen kanssa.

Mureat kananpalat haudutetaan hitaasti perinteisessä masalassa, joka on valmistettu sipulista, kypsistä tomaateista, tuoreesta inkivääristä, valkosipulista ja aromaattisista intialaisista mausteista. Kastike on runsas ja täynnä makua – täydellinen yhdistelmä aitoa intialaista kotiruokaa. Tarjoillaan tuoksuvan basmatiriisin ja lämpimän, voilla sivellyn naan-leivän kanssa.

Haudutettua lammasta valkosipuli-currykastikkeessa.

Tandoorissa grillattua kanaa, yrtti- ja jogurttimarinadissa, tarjoillaan samettisessa tomaatti-voi-hunaja-kookos-kermakastikkeessa.

Tofua ja kikherneitä pinaatti-tomaatti-sipuli-masala-kaurakermakastikkeessa.

Keltaisia linssejä haudutettuna tomaatin, chilin, sipulin, valkosipulin ja inkiväärin kanssa, viimeistelty tuoreella korianterilla.

Munakoisoa, perunoita ja paprikoita maustetussa tomaattikastikkeessa.

Raikas mango-jogurttijuoma.



Lauantai Lounasbuffet – 17,00 €

10:30 - 14:30

Mureita kanapaloja paistettuna paprikan, sipulin ja tulisen chilikastikkeen kanssa. Maukas indo-kiinalainen suosikki, jossa yhdistyvät sopivasti tulisuus ja raikkaus. Tarjoillaan höyrytetyn basmatiriisin ja vastapaistetun naan-leivän kanssa.

Perunaa pannulla paistettuna ja haudutettuna paahdetun jeeran (juustokuminan), valkosipulin, inkiväärin, sipulin ja miedosti maustetun masalan kanssa. Tarjoillaan aromaattisen basmatiriisin ja vastaleivotun naan-leivän kanssa.

Perinteinen punjabilainen kikhernecurry, valmistettu keitetyistä kikherneistä, haudutettuna kuivattujen granaattiomenansiementen, mustan teen ja lämmittävien mausteiden kanssa – syvän ja täyteläisen maun takaamiseksi. Tarjoillaan basmatiriisin tai naan-leivän kanssa.

Pehmeät paneer-juustokuutiot valmistettu runsaalla sipulilla, kevyesti paistettuna tomaattien, valkosipulin ja aromaattisten mausteiden kanssa täyteläisessä puolikuivassa kastikkeessa. Tarjoillaan aromaattisen basmatiriisin ja vastaleivotun naan-leivän kanssa.

Herkät kalapalat haudutettuna täyteläisessä, kermaisessa kormakastikkeessa, joka on valmistettu cashewpähkinöistä, jogurtista, valkosipulista, inkivääristä ja aromaattisista mausteista. Tarjoillaan aromaattisen basmatiriisin ja vastaleivotun naan-leivän kanssa.

Virkistävä mangojogurttijuoma.



Sunnuntai Lounasbuffet – 17.00 €

10:30 - 14:30

Mureita kanapaloja paistettuna paprikan, sipulin ja tulisen chilikastikkeen kanssa. Maukas indo-kiinalainen suosikki, jossa yhdistyvät sopivasti tulisuus ja raikkaus.

Perunaa pannulla paistettuna ja haudutettuna paahdetun jeeran (juustokuminan), valkosipulin, inkiväärin, sipulin ja miedosti maustetun masalan kanssa.

Perinteinen punjabilainen kikhernecurry, valmistettu keitetyistä kikherneistä, haudutettuna kuivattujen granaattiomenansiementen, mustan teen ja lämmittävien mausteiden kanssa – syvän ja täyteläisen maun takaamiseksi. Tarjoillaan basmatiriisin tai naan-leivän kanssa.

Pehmeät paneer-juustokuutiot valmistettu runsaalla sipulilla, kevyesti paistettuna tomaattien, valkosipulin ja aromaattisten mausteiden kanssa täyteläisessä puolikuivassa kastikkeessa. Tarjoillaan aromaattisen basmatiriisin ja vastaleivotun naan-leivän kanssa.

Herkät kalapalat haudutettuna täyteläisessä, kermaisessa kormakastikkeessa, joka on valmistettu cashewpähkinöistä, jogurtista, valkosipulista, inkivääristä ja aromaattisista mausteista. Tarjoillaan aromaattisen basmatiriisin ja vastaleivotun naan-leivän kanssa.

Raikas mango-jogurttijuoma.



KEITOT

SALAATTI

ALKURUOAT

VEGETARIAN DISHES

KANARUOAT

KALARUOKIA

Katkarapu-annokset

LAMMAS RUOAT

TANDOORI-LAUTANEN

LISUKKEET

RIISI

LEIPÄ

JÄLKIRUOKA

You will receive an email containing a link allowing you to reset your password to a new preferred one.